Over ons

Bij Golden Hands Massage staat de zorg en aandacht voor de klant centraal. Bij binnenkomst wordt u een warm welkom geheten maar ook na de behandeling kunt u rustig even genieten van een kopje koffie of thee, even nagenieten om zo de ontspanning mee te kunnen nemen naar huis.  Ons doel is u achterlaten in een staat van relaxatie en wel zijn.

Ondanks het diverse aanbod van  behandelingen,  wordt er altijd eerst een afstemming gemaakt met de klant,  door Reiki technieken. Alle massages hebben gemeen dat het het fysieke en emotionele lichaam voed, die het lichaam voorziet van nieuwe levens energie. 

Elke massage wordt afgestemd op de behoeftes van de klant. Geen enkele massage is hetzelfde. 

De resultaten kunnen zowel op fysiek als op emotioneel voordeel bieden. Balans wordt herstelt  via het fysieke lichaam. Dit is het holistische principe: behandel de psyche via het lichaam. We zien vaak dat schouders en nek probleemgebieden worden doordat we de shouders aanspannen en oppervlakkig ademen indien we aan stress lijden. 

John Militie / Uw massage therapeut 

In 2010 afgestudeerd aan de Europese Academie voor gezondheidstherapeut ontwikkelde hij al snel een liefde voor het masseren van zijn medemens. Of het ging om deep tissue/ sport massage of ontspannende massages met voetreflexologie. Hij werkt momenteel bij Elaisawellness, het Energetisch Saunacomplex te Maasmechelen. Voor zijn persoonlijke groei werd zijn interesse 15 jaar geleden gewekt voor het pad van zelfrealisatie nl. dat van Yoga. Inmiddels heeft hij zijn certificaten behaald en heeft les gegeven op het eiland Bali en in de ECI fabriek in Roermond. Zijn diploma's behaalde hij in India.